Notícies i comunicats

18/11/2016

Girona es prepara per acollir les Supercurses by The Family Run

L'esdeveniment tindrà lloc el proper 27 de novembre al pavelló de Fontajau i les inscripcions ja estan obertes.

Font: Ajuntament de Girona

Aquest matí, la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, ha presentat les Supercuses by The Family Run, un esdeveniment esportiu, familiar i festiu que combina el vessant esportiu, inclusiu, festiu i solidari. La cursa tindrà lloc el proper 27 de novembre al Pavelló Municipal Girona-Fontajau. 

L’objectiu de les Supercurses és impulsar i difondre l’esport entre els més petits; promoure la pràctica esportiva en família; crear hàbit saludables, i promoure la inclusió social facilitant que els infants i els adults amb qualsevol diversitat funcional puguin córrer. La regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, ha volgut destacar que “aquest és un esdeveniment que va molt més enllà de ser una cursa qualsevol ja que el que vol és potenciar i enfortir el vincle familiar i la inclusió social”. 

Les Supercurses ja han celebrat dues edicions, una a Lleida i una a Barcelona, amb una participació de 2.500 i 1.500 persones, respectivament, i la de Girona preveu una participació d’unes 1.500 persones, tal com ha manifestat la directora de l’esdeveniment, Aina Conca. Un cop acabada la cursa, es duran a terme una sèrie d’activitats i tallers accessibles a tothom, on es promocionaran organitzacions com la Fundació Ramon Noguera o MIFAS, que ha organitzat un partit de bàsquet en cadira de rodes. 

La cursa compta amb els suport del Consell Català de l’Esprot, el Club Super3, La Selva, el Consell Esportiu del Gironès i Kaptiva Sports. Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web www.thefamilyrun.com 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)