Notícies i comunicats

02/09/2015

Una delegació de l'Ajuntament de Girona visita la ciutat agermanada de Bluefields

El regidor de Joventut i Participació, Cristóbal Sánchez, va participar a la trobada al municipi nicaragüenc aquest mes d'agost.

Entre el 10 i el 17 d’agost, una delegació de l’Ajuntament de Girona, encapçalada pel regidor de Joventut i Participació, Cristóbal Sánchez, ha portat a terme una visita institucional i de seguiment de projectes al municipi de Bluefields, ciutat agermanada amb Girona des del 1987.

Tal com ha afirmat el regidor, “l’objectiu general d’aquesta visita ha estat l’enfortiment de les relacions de solidaritat entre l’Ajuntament de Girona i el municipi de Bluefields, així com també la revisió de l’estat de l’agermanament i l’impuls a noves formes de cooperació”.

Per part de l’Ajuntament de Girona, es va aprofitar per fer una visita a l’oficina tècnica del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament que té a Managua i per fer el seguiment sobre el terreny dels projectes que reben suport municipal. Aquests projectes son el d’alfabetització i desenvolupament comunitari a l’illa de Rama Cay impulsat per la Asociación de Educación Popular Carlos Fonseca Amador, i el Centro de Atención Psicosocial de Bluefields, impulsat per l’IAS i la Comunitat Terapèutica del Maresme i els responsables de distribució de l’Agenda Llatinoamericana a la zona de Bluefields.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)