Notícies i comunicats

09/09/2015

El Mostrar't celebra la 21a edició

L'actuació de Clave de Sur demà, a les 20 h, a l'Estació Espai Jove, serà el tret de sortida d'un nou cicle d'exposicions.

La 21a edició del Mostrar’t ja està en marxa. El tret de sortida serà demà, a les 20 h, a l’Estació Espai Jove amb un concert de Clave de Sur. De teló de fons es podrà veure una anticipació de les exposicions que acollirà el Mostrar’t entre el setembre i el desembre d’aquest any. Els tres artistes que conformen la 21a edició de la mostra són Matías Serra Delmar (dibuix i puntura), Ingrid Riera (pintura) i David Masferrer (fotografia). El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Girona, Cristòbal Sánchez, assistirà a l’acte de demà al vespre.

El Mostrar’t és un projecte de l’Ajuntament de Girona que va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls als joves creadors d’arts plàstiques de la ciutat i rodalia. Oferir-los un espai on exposar la seva obra durant un mes, de manera gratuïta, suport i orientació per poder-ho fer, i difondre-ho a tota la ciutat, era el que es proposava el Mostrar’t.

Una vuitantena d’artistes de disciplines tan diverses com la fotografia, la il·lustració, la pintura, l’escultura o el còmic han omplert de significat les parets de L’Estació aquest últims vint anys i han convertit l’espai en un lloc nou amb cada exposició, enriquint-lo amb colors i visions diferents i, en definitiva, compartint el seu art amb molts altres joves.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)