Notícies i comunicats

10/09/2015

Conflictes oblidats, la temàtica d'enguany del Cicle de Cinema i Solidaritat

Des del mes de setembre de 2015 i fins al juny de 2016, us oferim una pel•lícula mensual.

Malauradament existeixen conflictes que per la seva durada, per la seva especificitat o per interessos geopolítics i econòmics han desaparegut del nostre dia a dia. La realitat, però, de les poblacions que els pateixen és molt dura i eternitza situacions de vulneració dels drets humans en sectors molt amplis de la població.

Amb l’objectiu de donar visibilitat a aquests conflictes, i en concret a les poblacions que en pateixen les conseqüències, engeguem una nova edició del cicle de Cinema i Solidaritat. La temàtica d’enguany vol apropar-nos a les causes d’aquests conflictes, així com donar a conèixer les condicions de vida de la població que els suporta en primera persona i reflexionar sobre les possibles solucions.

Per això, des del mes de setembre de 2015 i fins al juny de 2016, us oferim una pel•lícula mensual, en què les entitats gironines que tenen el coneixement i la vivència propera sobre aquesta temàtica i que treballen en diferents àmbits com la salut, l’educació o els drets humans als països empobrits, ens ofereixen la seva perspectiva i ens conviden a rescatar de l’oblit aquests conflictes oberts i latents.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)