Notícies i comunicats

10/09/2015

Els veïns i veïnes del Grup Sant Daniel rebran dimecres que ve les claus per poder utilitzar el nou ascensor del barri

Es tracta d'un dels projectes escollits en els pressupostos participats de l'any 2013.

Font: Ajuntament de Girona

En el marc dels primers pressupostos participats dels barris, fets l’any 2013, els veïns i veïnes dels habitatges del Grup Sant Daniel van votar favorablement a la proposta de Millorar l’accessibilitat al Grup Sant Daniel, amb l’inici de les obres d’instal·lació d’un ascensor inclinat. El projecte va anar endavant i aquest estiu han finalitzat les obres.

 

El proper dimecres, dia 16 de setembre, a les 17.30 hores, es farà el lliurament de les claus d’accés a l’ascensor per als veïns i veïnes del barri puguin començar a fer-ne ús. L’acte de lliurament es farà en el marc d’una assemblea al Centre Cívic Onyar. Per realitzar el repartiment de la millor manera i amb les màximes garanties, l’Ajuntament demana dos requisits indispensables: que els propietaris i propietàries assisteixin a l’assemblea i aportin les escriptures dels seus habitatges.

 

Les persones que hi viuen de lloguer hauran d’aportar una autorització per recollir les claus signada pel propietari o propietària del domicili, juntament amb una còpia de les escriptures de l’habitatge i el contracte de lloguer.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)