Notícies i comunicats

18/09/2015

#EMHULectures

Descobriu les lectures d'aquesta tardor al nostre perfil de Twitter.

L’Escola Municipal d’Humanitats és un servei municipal que està dirigit a aquell sector de la ciutadania que s’interessa per tot allò que te a veure amb la literatura, el pensament i la seva ciutat, tant directa com indirectament. Tot i que la oferta sempre compte amb un nivell intel·lectual alt, sempre es procura que el tractament no sigui elitista ni que es dirigeixi a un públic massa minoritari. És per això que, tot i que la oferta es dirigeix a un públic específic i de proximitat, també pretén atraure al públic neòfit i encuriosit.

Per a complementar les propostes programades durant l’any, es demana als conferenciants que proposin unes lectures que ajudin als assistents a assolir un coneixement més complet sobre els temes que es tracten a la sala.

Podeu consultar aquestes bibliografies al compte de Twitter de Lletres Girona (@Lletres_gi) a través de l’etiqueta #EMHULectures. També us convidem a que també vosaltres proposeu lectures que considereu interessants relacionades amb les activitats de l’EMHU i els seus convidats.

Descobriu la nova programació! 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)