Notícies i comunicats

21/09/2015

Comunicació ‘low cost' i com fer el web de l'empresa amb Wordpress propers cursos Forma't de Girona Emprèn

Inscripcions obertes a les noves propostes formatives pel mes d'octubre

Girona Emprèn ofereix dos nous cursos per aquest octubre dirigit a persones emprenedores.

Els dies 13 i 15 d’octubre el curs Forma’t en comunicació ‘low cost’ es tracta d’un curs de com elaborar una estratègia de màrqueting i comunicació amb pocs recursos.

La sessió té per objectiu conèixer les accions de comunicació ‘online’ i ‘offline’, la seva planificació i les accions complementàries que permetin obtenir bons resultats en vendes a partir de la mínima inversió econòmica.

El curs Forma’t en fer el web de l’empresa amb Wordpress s’inicia el dia 20 d’octubre amb una sessió teòrica. La segona sessió, més pràctica, els participants han d’escollir entre el dia 22 o 23 d’octubre.

Wordpess és una plataforma que permet a persones sense coneixements de programació crear una pàgina web. El curs té per objectiu donar a conèixer els elements bàsics d’aquesta eina i els passos a seguir per a poder crear-la i mantenir-la.

Tots dos cursos, de vuit hores de durada, comencen a les 9.30 del matí i finalitzen a les 14.30h. Es tracta de cursos gratuïts, les places són limitades i cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.
 

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)