Notícies i comunicats

21/09/2015

Els àngels inversors, la innovació en la gestió a la restauració i guia bàsica per emprendre, properes sessions de ‘A Girona Emprèn parlem de'

Les tardes dels dimecres 7, 14 i 21 d'octubre a partir de les 4 h.

El mes d’octubre torna la programació de xerrades dins el cicle ‘A Girona Emprèn parlem de...’ amb tres noves propostes de temes d’interès per a les persones emprenedores.

La primera de les sessions, prevista pel dimecres 7 d’octubre, tractarà sobre àngels inversors. Aquesta figura ha anat agafant cada cop més popularitat com a alternativa a les formes tradicionals de finançament per a tirar endavant projectes innovadors o amb alt risc.

La sessió serà a càrrec de Quim Pagans de la xarxa d’inversors de les comarques gironines BAGI (http://bagi.cat/).

El dia 14, per altra banda, està prevista una sessió sobre els primers passos i els aspectes a tenir en compte en el moment de voler convertir una idea en un negoci viable.

La sessió serà a càrrec de tècnic d’emprenedoria de Girona Emprèn, Albert Bosch, qui informarà sobre els primers passos de la idea de negoci al pla d’empresa, capitalització de la prestació de l’atur, comunicacions i llicències d’obertura d’activitats, etc.

Finalment, el dia 21 d’octubre està prevista la sessió sobre innovació en la gestió de negocis dedicats a la restauració. En la xerrada, a càrrec de Xavier Beltran i Sílvia Mayor d’AGAR Assessorament Alimentari (http://agar.cat/ca/), tractarà sobre tots els àmbits en el que és possible innovar en el sector de la restauració.

Totes les xerrades són gratuïtes. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.
 

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
www.girona.cat/gironaempren 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)