Notícies i comunicats

21/09/2015

Girona es converteix en la capital del Shopping Social amb el 6è Shopp Out

Us convidem a assistir a la inauguració d'aquest esdeveniment que tindrà lloc el dimecres 30 de setembre a les 12h del migdia.

La finalitat del shopping social és divulgar i donar suport a la tasca de la Fundació Ramon Noguera, entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca del Gironès.

El Shopp Out és un esdeveniment de moda amb més de 30 pop up stores de primeres marques que dura 5 dies. S’hi pot trobar roba, calçat i complements amb descomptes fins el 70% i el més destacable és que el 5% de les vendes que es fan aquests dies es destinen a projectes socials de la Fundació Ramon Noguera, de manera que qui compra es converteix en un col·laborador directe de l’entitat.

La mescla de shopping social amb moda, actuacions musicals i diferents activitats s’alinea sota l’eslògan de Happy Shopping! En aquesta edició, a més, s’impulsa la zona de restauració amb el concepte més trendy de l’actualitat: els food trucks!

El Shopp Out se celebra del 30 de setembre al 4 d’octubre, en horari de 10h a 21h (el diumenge de 10h a 15h) al c/Indústria, 22 del polígon Mas Xirgu de Girona.

Per a més informació es pot consultar el web de l’entitat www.grupfrn.cat o el web del Shopp Out www.shoppout.es

FONT: Fundació Ramon NogueraOficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)