Notícies i comunicats

29/09/2015

Una imatge d'una multitud de mans, primer premi del concurs de gots de Fires

El disseny guanyador ha estat obra de Raül Garcia, que s'ha imposat a un total de 45 propostes.

Una imatge d’un joc de mans, on es recrea d’alguna manera el nombre i la diversitat de persones que es troben per Fires a La Copa, ha guanyat el primer premi del concurs de gots de les Fires de Sant Narcís 2015, organitzat per la Comissió de la Copa de Girona. El disseny és obra de Raül García i s’ha imposat a les 45 propostes que s’havien presentat a aquesta edició del concurs.

El guanyador del segon premi està format per tres de les icones gironines, el Tarlà, la Cocollona i el bisbe Sant Narcís, tot formant un grup musical, seguint l’esperit de les festes de Girona, eminentment musicals. La dissenyadora d’aquest dibuix ha estat Roser Matas. El tercer premi del concurs de gots, en el qual es pot veure una petja digital d’uns dits agafant un got, ha estat obra de Berta Llenas.

El jurat, format per persones vinculades al disseny, ha valorat especialment la presentació d'elements gràfics originals, que busquin nous elements identificadors gironins i que fugin dels tòpics i dels elements típics de les Fires, ja que a més de ser presents a l'espai de "barraques" de la Copa els gots també s'utilitzaran en les festes majors de barri de Girona per al període 2015-2016.

1r - Raül Garcia - Multitud en celebració
 

2n - Roser Matas - Grup musical icones gironines

3r - Berta Llenas - Empremta digital

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)