Notícies i comunicats

17/08/2016

L'Ajuntament de Girona ofereix més de 150 cursos d'activitats aquàtiques i fisicoesportives per al curs 2016-2017

Les preinscripcions es podran fer del 22 d'agost al 5 de setembre a través del web municipal.

L’Ajuntament de Girona ofereix, per al curs 2016-2017, un total de 151 cursos d’activitats aquàtiques i fisicoesportives adreçades a totes les edats i col·lectius. En global, es posen a disposició de la ciutadania un total de 2.602 places per a aquestes propostes, que s’adrecen a nadons, infants, joves, adults, gent gran, embarassades i persones amb discapacitats.

Les preinscripcions per participar en les activitats es poden fer fins al 5 de setembre a través del web www.girona.cat/esports. Els cursos començaran el mes d’octubre i acabaran entre el maig i el juny del 2017. Un cop acabat el període de preinscripcions, si queden places lliures, es podran fer directament les inscripcions per a les activitats amb llocs vacants.

Les principals novetats d’aquest any són la incorporació d’un curs de Zumba i d’un curs d’Aquatraining en la programació per al curs vinent. A més, s’afegeix una activitat de manteniment a l’Escola Verd i s’oferiran nous grups i nous horaris en les activitats de Pilates i Gimnàstica dolça.

Podeu consultar més informació al web www.girona.cat/esports

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)