Notícies i comunicats

25/08/2016

La Diputació rep els grups participants del XVI Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona

El tinent d'alcalde i regidor de Cultura, Carles Ribas, ha participat a la recepció.

Foto: Eddy Kelele

Des que es va iniciar el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG), la Diputació ha rebut anualment els representants de totes les companyies participants. Aquest migdia, representants de l’Argentina, el Brasil, Catalunya, Egipte, l’Iran, Israel, Madrid, Navarra, Polònia, el Senegal, Ucraïna, l’Uruguai i Xile, juntament amb membres del Corredor Latinoamericano de Teatro i de la Federación Escenamateur, han estat rebuts pel vicepresident de la Diputació de Girona i diputat de Cultura, Albert Piñeira, i pel tinent d’alcalde i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Carles Ribas, que els han lliurat un obsequi. També han estat presents a l’acte el president accidental de la Diputació, Miquel Noguer; el director del FITAG, Martí Peraferrer, i el president de l’Associació Internacional de Teatre Amateur (AITA), Rob van Genechten.

«Poder obrir les portes de casa nostra a persones vingudes d’arreu del món és una oportunitat immillorable que ens permet mostrar no només la cultura i les tradicions catalanes, sinó també els paisatges i els elements més representatius de les comarques gironines. Així, donar a les companyies espais tangibles, sòlids, on puguin experimentar, conèixer i desenvolupar-se, no pot ser cap altra cosa que una inversió que la Diputació no ha de defugir», ha dit el vicepresident de la Diputació i diputat de Cultura, Albert Piñeira, durant el transcurs de l’acte de benvinguda.

La Diputació de Girona, com a promotora del Festival, ha ofert un suport molt clar, des dels inicis, a aquesta important cita escènica internacional de les comarques gironines. La corporació ha ofert sempre al FITAG una ajuda organitzativa transversal i activa des de diversos departaments i la mateixa Casa de Cultura. 

FONT: Nota de premsa de la Diputació de Girona

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)