Notícies i comunicats

06/09/2016

Analítica web per a conèixer com utilitzen el web els usuaris i primers passos amb MailChimp a Girona Emprèn

Càpsules TIC previstes a Girona Emprèn per aquest setembre.

Girona Emprèn organitza pel mes de setembre dues noves càpsules TIC sobre eines com Google Analytics i MailChimp.

El 23 de setembre està prevista la càpsula primers passos amb MailChimp. Es tracta d’un programa que permet l’enviament de campanyes a través de correu electrònic. Durant la sessió es veu el funcionament i prestacions d’aquesta eina així com d’altres alternatives.

Per altra banda, el dia 30 de setembre està prevista la càpsula dedicada a Google Analytics. Es tracta d’una eina que permet disposar de les dades de navegació dels usuaris al lloc web. D’aquesta manera que permet extreure informació de com l’utilitzen els usuaris i prendre decisions estratègiques que permetin obtenir millors resultats per a l’empresa.

A la sessió, a càrrec d’Àngela Botero, especialista en Google Analytics a Bimbarraoi (http://www.altas-buscadores.com/), es veuran aspectes d’aquest recurs com les principals mètriques, configurar objectius i comerç electrònic així com quadres de comandament.

Les sessions són gratuïtes i dirigides, a persones emprenedores amb una idea de negoci o que tenen una empresa en funcionament amb menys de tres anys d’antiguitat cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)