Notícies i comunicats

14/09/2016

L'INTRO 2016 dóna el tret de sortida a les semifinals aquest divendres a La Mirona.

Failoves obrirà aquesta fase el dia de la inauguració de temporada la sala de concerts saltenca compartint escenari amb Obeses I Fundación Tony Manero.

El concurs de Música Emergent de Girona INTRO 2016 inicia la fase de semifinals aquest divendres 16 de setembre a La Mirona, coincidint amb la inauguració de la temporada de la sala de concerts de Salt. Failovers seran els primers semifinalistes que pujaran a l’escenari del concurs, acompanyant a l’escenari Obeses i Fundación Tony Manero, que completen el cartell de l’obertura del nou any.

La resta de semifinalistes també actuaran com a teloners d’altres bandes al llarg del mes d’octubre a La Mirona. Rooms, actuarà el proper 7 d’octubre amb Serch i Cala Vento; The Holy Sinners, el 14 d’octubre dins el festival Rock vs Càncer; i Edward Estlin, el 21 d’octubre amb Marcos Franz.

El jurat d’aquesta segona fase està format per Nina Pagès, representant de la plataforma cultural Surtdecasa, Sergi Corpas, tècnic de so de La Mirona, i Urban Cabezas, músic i dinamitzador cultural. Al llarg de totes les fases de l’INTRO el jurat ha anat incorporant professionals gironis de l’àmbit de la música.

La final tindrà lloc el 3 de novembre, dins els actes de Fires de Sant Narcís, a l’escenari de la plaça de Sant Feliu, i valoraran els dos finalistes els membres del jurat de totes les fases de l’INTRO 2016.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria. 
 

SEMIFINALS INTRO 2016 A LA MIRONA

Dia: 16 de setembre
FAILOVERS (+ Obeses + Fundación Tony Manero)
Hora: 22.00h

Dia: 7 d’octubre
ROOMS (+ Serch + Cala Vento)
Hora: 22.00h

Dia: 14 d’octubre
THE HOLY SINNERS (Rock vs Càncer)
Hora: 22.00h

Dia: 21 d’octubre
EDWARD ESTLIN (+ Marcos Franz)
Hora: 22.00h

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)