Notícies i comunicats

05/07/2016

La 8a edició del festival Tempo sota les Estrelles tindrà lloc del 22 de juliol al 12 d'agost

La plaça dels Jurats i els jardins del passeig Arqueològic seran els dos escenaris de l'esdeveniment musical que inaugurarà un concert de Carmen Souza i Theo Pascal.

Font: Ajuntament de Girona

La vuitena edició del festival Tempo sota les Estrelles començarà el 22 de juliol amb un concert de Carmen Souza i Theo Pascal a la plaça dels Jurats i es tancarà el 12 d’agost amb una actuació de Litus 3 a l’espai del village, ubicat als jardins del passeig Arqueològic. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha participat aquest matí a la presentació del festival juntament amb el vicepresident i diputat de Cultura, Noves Tecnologies, Esport i Benestar de la Diputació de Girona, Albert Piñeira; el director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Francesc Ten, i el director del festival, Albert Candela. 

“El clima diferent d’aquest festival es transmet des del primer moment. Tempo sota les Estrelles és una conjunció de cultura i emoció, que combina aspectes culturals, gastronòmics i turístics i que encaixa perfectament en la nostra aposta per la marca Girona, Ciutat de Festivals”, ha ressaltat l’alcaldessa de Girona. 

Artistes com Anni B. Sweer, Pep Poblet & Nito Figueras, St. Paul & The Broken Bones, Paula Grande o un espectacle de música de cine a càrrec de la Giorquestra i Marc Timón són algunes de les actuacions que es podran veure en els dos espais del Tempo: la plaça dels Jurats i els jardins del passeig Arqueològic. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)