Notícies i comunicats

25/11/2015

Valoració positiva de la reunió entre l'Ajuntament de Girona i Adif

Es crearà una comissió de seguiment per a les obres del parc Central de la ciutat

Font: Ajuntament de Girona

El tinent d’alcalde i regidor delegat del projecte ferroviari de l’Ajuntament, Carles Ribas, s’ha reunit avui amb els responsables d’Adif per tractar la creació de la comissió de seguiment de l’obra i ha catalogat la trobada com “la més positiva de totes les que he viscut durant el procés ferroviari”. 

Després que dimarts Adif signés l’acte de replanteig de les obres del parc Central de Girona, l’entitat s’ha reunit amb l’Ajuntament per tractar qüestions tècniques i polítiques i marcar oficialment l’inici d’unes obres que, segons Ribas, “finalitzaran en el termini establert de cinc mesos”. El regidor del consistori ha assenyalat que l’Ajuntament executarà “en paral·lel” les obres que li pertoquen a través de l’Àrea d’Urbanisme. Segons el conveni, es farà càrrec de l’eliminació del passadís que connecta les dues estacions (anomenat finger) i de la instal·lació d’una marquesina “amb una porta d’accés digna”. Carles Ribas ha percebut, per primer cop, “una molt bona sintonia entre Adif i l’Ajuntament de Girona” i ha confirmat que es tornaran a reunir a principis de gener “per valorar el seguiment de les obres”. 

El tinent d’alcalde s’ha mostrat satisfet de “veure la llum al final del túnel” però s’ha compromès a fer “una valoració dels danys i conseqüències que el procés ha causat a tots els veïns”. Ribas ha finalitzat les declaracions amb una clara aposta de “treballar per recuperar la ciutat per als ciutadans”. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)