Notícies i comunicats

24/01/2017

Girona, ciutat de pau i drets humans

Des del 17 de gener i fins al proper 7 de febrer s'ha organitzat una programació d'activitats diverses entorn de la cultura de pau.

Amb motiu de la celebració del Dia Escolar de la No-Violència i la Pau, el 30 de gener, s’han organitzat com cada any diverses activitats a la ciutat de Girona al voltant de la cultura de pau. Aquests actes, que van començar la setmana passada s’estendran fins al proper 7 de febrer, inclouen propostes com la campanya escolar “Periodistes per la Pau”, la novena edició de la Cantata per la Pau UAP 17!, conferències o projeccions, entre d’altres.

Aquesta programació té com a objectiu treballar la temàtica de la cultura de pau des de diferents vessants i a través de diferents formats, arribant al màxim de ciutadans de Girona de diferents franges d’edats.

Les activitats de la campanya “Girona, ciutat de pau” han estat organitzades de manera conjunta entre l’Ajuntament de Girona i les següents entitats i organismes de la ciutat: Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, Coordinadora d’ONG Solidàries, Grup de Treball Musical de Secundària de Girona, Institut Montilivi, Institut Vallvera, Oxfam Intermón, Justícia i Pau, Amics de la UNESCO Girona i Càritas Diocesana de Girona. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)