Notícies i comunicats

27/01/2017

Girona Emprèn acull la presentació del programa Aracoop per al creixement i la internacionalització d'entitats d'economia social

El programa brinda suport a cooperatives i entitats d'economia social que vulguin créixer i internacionalitzar-se.

El proper dilluns 30 de gener a Girona Emprèn es presentarà el programa d’Aracoop per al creixement i la internacionalització d’entitats d’economia social i cooperativa. La sessió tindrà lloc a les 10 i serà a càrrec de Miquel Las Heras, soci-consultor de Grup Integral.

L’acte s'adreça sobretot a "entitats i cooperatives que ja tinguin un recorregut i que com a objectiu prioritari vulguin créixer i arribar al mercat exterior", tal com explica Las Heras. Aracoop escollirà una trentena d'empreses que de manera gratuïta accediran a suport i formació. L'acte comptarà també amb la intervenció de Robert Bach, responsable d’Economia Social d’ACCIÓ.

Durant l'acte s'explicarà el contingut del programa Aracoop i es comentaran els requisits per accedir-hi. Els projectes seleccionats entraran a formar part d'un procés d'acompanyament i formació que no té cap cost per a les empreses i que es durà a terme durant vuit mesos. Aquest inclou tant sessions de treball col•lectives (5 hores / sessió) com individuals a càrrec d'un expert (30 hores) que els facilitarà l’elaboració d'un pla orientat al creixement del model de negoci i a la recerca de nous mercats nacionals i internacionals. Es treballaran aspectes com els elements de valor, l'estratègia comercial i de comunicació, la gestió econòmica i financera i la gestió interna, entre altres.

Les sessions informatives estan obertes a qualsevol entitat i cooperativa interessada en el programa. El procés de selecció es realitzarà a partir de l'avaluació tècnica de la informació de cada candidatura i d'entrevistes personals.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)