Notícies i comunicats

27/01/2017

S'entreguen els premis Yuzz 2016 a quatre projectes innovadors a Girona

El programa està destinat a joves emprenedors que vulguin desenvolupar projectes innovadors de base tecnològica.

Ahir es va fer l’entrega de premis del Yuzz 2016, programa present a Girona des de l’any 2011. El programa està destinat a joves emprenedors que vulguin desenvolupar projectes innovadors de base tecnològica. És una iniciativa de Banco Santander i, a Girona, és possible gràcies a la tasca d’AENTEG i SECOT i de la col•laboració de cada cop més entitats gironines implicades en l’emprenedoria: el Parc Científic i Tecnològic de la UdG, Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC), la Fundació Princesa de Girona, la Càtedra de joves emprenedors de la UdG i l’Ajuntament de Girona a través del servei de suport a l’emprenedoria, Girona Emprèn.

Per la última edició, Yuzz 2016, els quatre projectes premiats han estat: en primer lloc Pupila, que vol millorar l'aprenentatge dels alumnes; com a segon classificat Catapulteam, una plataforma digital que se situa entre la universitat i l'empresa, i, empatats en tercera posició, la plataforma Girona Social Media i Trip and Tap.

El programa, ha afavorit durant aquests darrers sis anys, a la capacitació de joves emprenedors amb idees basades amb la innovació tecnològica. Gràcies a Yuzz, han pogut valorar la viabilitat, el pla d’execució i adquirir les competències necessàries per a fer-los realitat.

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)