Notícies i comunicats

03/02/2017

La 9a edició de la Cantata per la Pau aplega 39 instituts de secundària de Girona i comarques

Les sessions obertes al públic seran demà, a les 18 h i a les 20 h, al Teatre Municipal.

El projecte solidari UAP! 17: Europa ha aplegat 39 instituts de secundària de les comarques gironines, amb la participació de 1.170 alumnes i la implicació de 46 professors i professores durant les 8 sessions destinades als instituts, on han passat 3.374 alumnes de públic. El Teatre Municipal de Girona acollirà demà, a les 18h i a les 20 h, les últimes sessions obertes al públic d’aquesta activitat que aquest any arriba a la novena edició. La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Girona, el col·lectiu de professors/es del Grup de Treball Musical de Secundària de Girona, Oxfam Intermon, Càritas Diocesana de Girona i Justícia i Pau.

 

Aquest any la Cantata es portarà a terme sota el lema UAP! 17: Europa. Es tracta d’un espectacle musicoteatral en què, al llarg de tot un trimestre, els alumnes participants i el professorat han estat treballant en el projecte, que ha tractat el tema de la crisi dels refugiats per tal de donar conèixer les raons que porten a l’emigració. Durant els 55 minuts d’espectacle, els alumnes interpretaran 16 temes que volen fer palès el fenomen de la migració i la cerca de refugi.

 

Dels 39 instituts de secundària que hi participen deu són de la ciutat de Girona: Institut Narcís Xifra, Institut Santa Eugènia, Institut Santiago Sobrequés, Institut Ermessenda, Institut Montilivi, Institut Carles Rahola, Institut Vicens Vives, Escola La Salle, Les Alzines i Escola Bell-lloc del Pla.

 

El cost de l’entrada a l’acte serà de 10 €, 7 € i 5 €, depenent de la zona, i els beneficis aconseguits en aquestes dues sessions obertes al públic aniran destinats als projectes “Buscant refugi”, d’Oxfam Intermon i el projecte “Acollida i acompanyament a les persones”, impulsat per Càritas Diocesana de Girona.

 


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)