Notícies i comunicats

07/02/2017

L'Ajuntament de Girona edita de nou el plànol de la ciutat

Es pot trobar a l'Oficina d'Informació Ciutadana amb tota la informació actualitzada.

L’Ajuntament de Girona ha tornat a editar el plànol de la ciutat de Girona, amb informació actualitzada de la ciutat. El plànol, que es pot recollir a l’Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), conté el mapa del municipi amb colors diferenciats per a les zones de parcs, places i zones verdes; rius, i zona urbana. Aquesta és una novetat d’aquesta edició, ja que s’ha utilitzat un nou esquema de colors en la cartografia. 

El document també recull les principals vies de comunicació i el límit municipal vigent i assenyala els punts d’informació ciutadana i turística, els centres sanitaris i els aparcaments. La publicació està pensada també com a eina de consulta ciutadana i incorpora telèfons d’interès i de serveis, a més de localitzar els edificis de les administracions públiques, els allotjaments, les farmàcies, els centres cívics i socials, els centres educatius, els equipaments culturals, els equipaments esportius, les residències d’estudiants i els centres d’atenció primària i de salut, entre d’altres. 

En el plànol, que s’havia editat per última vegada el 2002, també s’ha normalitzat tota la nomenclatura de carrers, que estan indexats al revers del mapa. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)