Notícies i comunicats

16/02/2017

El Palau de Congressos presenta el projecte comú Olot-Girona-Lloret en el 29è Congrés Nacional d'Empreses OPC

L'esdeveniment té lloc a Lleida fins al 18 de febrer i hi participen 270 professionals procedents de tot l'Estat espanyol.

Girona City Convention Bureau, Reunions entre Volcans i el Lloret Convention Bureau han presentat aquesta setmana el projecte comú Olot-Girona-Lloret (OGL) en el 29è Congrés Nacional d’Empreses Organitzadores Professionals de Congressos (OPC), que s’està celebrant al Palau de Congressos La Llotja de Lleida fins al 18 de febrer i en el qual participen 270 professionals procedents de tot l’Estat espanyol. El congrés és un dels principals esdeveniments professionals que se celebren anualment en el segment MICE (Meetings, Incentius, Convencions, Esdeveniments i Congressos).

Aquesta tarda el Girona City Convention Bureau, que té estand propi al congrés, ha participat a la taula rodona “Noves formes de comercialitzar per crear valor”, juntament amb la presidenta de OPC Spain, Matilde Almandoz, i el director general de Turisme de la Comunitat de Madrid, Carlos Chaguaceda.

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha mostrat la satisfacció del consistori pel fet de participar en aquest debat, “una acció que reforça el fet que el projecte OGL és una col·laboració única i original que reflecteix perfectament com tres territoris aparentment molt diferents troben nexes d’unió que els permeten realitzar una comercialització conjunta i accedir a un nou espai dins el mercat”.

El congrés també compta amb diferents sessions de debat, conferències i tallers entorn dels reptes i realitats de la indústria dels congressos i un programa social per afavorir el contacte entre tots els participants. El projecte OGL va néixer el 2016 amb l’objectiu de promocionar i posicionar les marques dels tres territoris en la indústria de reunions nacional i internacional. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)