Notícies i comunicats

22/02/2017

Girona participa al congrés de primavera de l'European Cities Marketing a Gdansk

Des d'avui i fins divendres més de 200 professionals debatran el futur del "city marketing" i la gestió del turisme.
La trobada permetrà fer un intercanvi d'experiències sobre la targeta turística, que Girona està estudiant implantar.

Girona participa, des d’avui i fins divendres, al congrés de primavera que ha organitzat l’European Cities Marketing (ECM Spring meeting) a Gdansk. Sota el lema “The DMO of the future”, més de 200 professionals dels diferents països europeus debatran sobre les últimes tendències del màrqueting de les ciutats i la correcta gestió del turisme.

Com cada any, Girona assistirà a aquest congrés com a membre d’aquesta associació internacional (ECM) i, a més, aquest any participarà en el grup de “city cards for beginners”, ja que la ciutat està treballant per a la implantació de la targeta turística. Aquesta reunió es portarà a terme sota el títol “És vostè un membre d’ECM que planteja llançar una targeta de la ciutat? Faci les seves preguntes als experts de la targeta de la ciutat” i el ponent serà el representant del departament de turisme de Lió Oliver Occelli. En aquest espai hi participaran ciutats que vulguin implantar o millorar el programa de la City Card amb l’avantatge de comptar amb consells i opinions d’experts.

La associació ECM assegura que el congrés sobre DMO (Destination Management Organisation) servira per inspirar els assistents, ja que els líders de la indústria els posaran a prova. Durant aquests dies, es compartiran idees i punts de vista per crear valor en el màrqueting de ciutats per als socis de la indústria i els visitants als quals es presten els serveis.

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana, ha declarat que “estem treballant perquè Girona tingui ben aviat la seva pròpia ‘City Card’, i participar en aquest congrés ens permetrà d’una banda poder recollir models i compartir experiències amb experts i representats d’altres ciutats europees que ja utilitzen les targetes turístiques des de fa temps, i per l’altra poder conèixer les noves tendències de màrqueting a l’hora de promocionar i posicionar la ciutat”. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)