Notícies i comunicats

24/02/2017

Més d'una desena de concerts a les Biblioteques de Girona escalfen l'ambient per als Premis Enderrock 2017

Grup Enderrock organitza, amb la col·laboració de Biblioteques de Girona i l'Espai Marfà, una dotzena d'activitat prèvies a la gala de lliurament els dies 2, 3 i 4 de març. El dissabte 4 de març es tornarà a celebrar la Viquimarató Musical a l'Espai Marfà.

Enderrock porta la música a les Biblioteques de Girona amb més d’una desena de concerts en tres dies (2, 3 i 4 de març). Es tracta de concerts de petit format d’artistes gironins emergents que tenen com a objectiu escampar la música pels barris de Girona i que tota la ciutat visqui de ple els Premis Enderrock 2017 – XIX Premis de la Música Catalana.

El dia 2, Mireia Vilalta interpretarà temes del seu primer treball, Apnea, a la Sala de Lectura Girona Centre (19 h.) i Ca Vell, l’alter ego del músic gironí Marc Puntunet, actuarà a les 19.30 h. a la Biblioteca Salvador Allende.

El divendres 3, serà el torn de Marta Pérez (Biblioteca Carles Rahola, 18.30 h.), de Senyor Mit (Biblioteca Antònia Adroher, 19 h.), Eduard Gener (Sala de Lectura Girona Centre, 19 h.), Vol Menor (Biblioteca Just M. Casero, 19.30 h.), Lakaste (Biblioteca Salvador Allende, 19.30 h.) i Parellop (Biblioteca Just M. Casero, 20 h.).

La progarmació de concerts a les Biblioteques de Girona el tancaran el dissabte 4 de març Pau Blanc (Biblioteca Ernest Lluch, 12.30 hores) i Edward Estlin (Biblioteca Carles Rahola 18.30 hores).

Viquimarató musical
D’altra banda, l’Espai Marfà, amb la col·laboració de l'EUMES (Escola de Música Avançada i So de Girona) acull per segon any consecutiu la Viquimarató Musical que ja té obertes les inscripcions aquí. Per a aquesta Viquimarató, la redacció d’Enderrock col·laborarà activament a la Viquitrobada proporcionant tota la informació necessària als viquipediestes a través dels continguts d’Enderrock.cat i els números de la revista en paper.
Una Viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es reuneixen físicament en un lloc, amb connexió a internet i bibliografia per ampliar, crear o actualitzar un article o una temàtica en concret de la famosa enciclopèdia electrònica. Ja s’han fet viquimaratons en diverses ocasions, com per exemple, sobre Xavier Miserachs, la Llengua Catalana, Joan Miró o el Tricentenari de 1714, entre d’altres.
 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)