Notícies i comunicats

28/02/2017

Detenen un home com a presumpte autor d'un robatori a un domicili de Santa Eugènia

La Policia Municipal li va comissar unes tenalles, un tornavís i una navalla multifuncional amb la qual burxava el pany d'una porta.

La Policia Municipal de Girona va detenir la matinada del diumenge, dia 26 de febrer, Baba Kande B., de 20 anys i veí de Girona, com a presumpte autor del robatori a un domicili del barri de Santa Eugènia.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Municipal de Girona va saber que s’estava produint un robatori en un domicili. En concret, l’avís alertava que un home es trobava forçant la porta d’entrada d’una casa. Immediatament s’hi va adreçar una dotació policial que, en arribar, va sorprendre el suposat lladre “in fraganti” quan aquest burxava el pany amb una navalla. Així mateix els agents van observar que el vidre de la porta d’entrada estava trencat.

Per tot plegat van detenir el sospitós i li van comissar unes tenalles, un tornavís i una navalla multifuncional, eines que presumiblement duia per forçar l’entrada al domicili. A continuació, els agents van traslladar Baba Kande B., de qui no consten antecedents, a les dependències policials.


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)