Notícies i comunicats

06/07/2016

Descobriu Girona i feu esport amb els circuits d'orientació

Trobareu rutes a la Vall de Sant Daniel, les hortes de Santa Eugènia i pel Barri Vell.

Els circuits d'orientació s'han convertit en una activitat lúdica per a moltes famílies i grups que busquen opcions d'oci diferents i també una altra manera de fer esport.

Es tracta d'una activitat lúdica que permet descobrir el territori d'una manera divertida i original. Consisteix a escollir alguna de les rutes disponibles, descarregar-se el plànol del web o bé recollir-lo a l'Oficina de Turisme i anar localitzant les fites sobre el terreny, amb l'ajuda del plànol.

El circuit d'orientació per les hortes de Santa Eugènia, compartit entre Girona i Salt, és per fer a peu, però també és pot recórrer en bicicleta. Es tracta d'un espai agrícola i natural que arriba fins a les Deveses de Salt tot seguint la ribera del Ter. La durada aproximada és de dues hores.

El circuit d'orientació per la vall de Sant Daniel és per fer en bicicleta, amb diverses alternatives de recorregut que permeten adaptar la ruta a diferents públics i nivells. Es recomana fer la ruta en BTT.

Tots els circuits són de dificultat baixa i aptes per a tots els públics. Podeu descarregar-vos el plànol del web o bé recollir-lo a l'Oficina de Turisme i anar localitzant les fites sobre el terreny, amb l'ajuda del plànol.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)