Notícies i comunicats

11/07/2016

La Unitat Canina de la Policia Municipal de Girona intercepta 2,5kg de marihuana i 300gr d'haixix a l'estació d'autobusos de Girona

La Policia Municipal de Girona va detenir, divendres dia 8, Omar Andrés OR de 26 anys veí de Barcelona, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els fets que van motivar la detenció van tenir lloc al voltant de les 17:45h a l’estació d’autobusos de Girona, en un control rutinari de la Unitat Canina de la Policia Municipal de Girona. En concret, va ser a l’arribada d’un autobús de Barcelona amb destinació Milà quan en Max, un dels gossos del guia caní, va inspeccionar el maleter del vehicle. Durant l’escorcoll, el caní va marcar una maleta com a sospitosa de contenir substàncies estupefaents. La primera tinenta d’alcalde i regidora de Seguretat, Sílvia Paneque, emmarca l’actuació dins la voluntat de “tolerància zero” amb el tràfic de drogues ja que “és un dels principals problemes que afecten de forma negativa a la vida dels barris de la nostra ciutat” ha afegit.

Com es preceptiu en aquests casos, es van fer gestions per esbrinar la identitat de la persona propietària de l’equipatge. Una vegada trobada aquesta persona, se li va demanar que ensenyés el contingut. Fruit d’aquesta acció, es va descobrir que a l’interior hi havia amagades tres bosses de marihuana i haixix, embolcallades amb paper de regal infantil.

Una vegada pesat el material comissat va donar com a resultat al voltant de 2,5 kg de marihuana i 300gr d’haixix. Per aquests motius es va detenir el propietari de l’equipatge, Omar Andrés OR, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.  

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)