Notícies i comunicats

20/10/2014

La segona edició de la revista interactiva digital "Girona Emociona" ofereix un especial sobre les Fires de Sant Narcís

L'Ajuntament de Girona referma l'aposta per les noves tecnologies i per arribar a tots els públics a través de diferents canals.

Per segon any, la programació de les Fires de Sant Narcís es podrà consultar de manera interactiva a través de la revista per a tauletes tàctils Girona Emociona. En aquesta edició, com a novetat, la publicació estarà disponible també per a dispositius amb el sistema operatiu Android, a més dels iPad. De nou, la revista es podrà descarregar de manera gratuïta a través de l’App Store o del Google Play.

A banda de la programació per dies i per temes, a la revista es poden trobar continguts exclusius, com les entrevistes al director del Bloom i del Festival Internacional de Mapping de Girona [FIMG], Richard Herbert, i l’entrevista al creador del mapping de la Catedral, Domènec Fita. També s’hi poden trobar reportatges sobre gastronomia, la llista de música de barraques a Spotify, informació sobre concursos a les xarxes socials, consells de mobilitat o consells sobre on es pot anar a veure el castell de focs, entre altres.

Amb aquest segon número de la revista interactiva digital Girona Emociona, l’Ajuntament de Girona referma la seva aposta per arribar a tots els públics a través dels diferents canals disponibles i, especialment, a través de les eines que ofereixen les noves tecnologies. A aquesta voluntat, s’hi suma també l’apartat especial sobre les Fires que l’aplicació per a dispositius mòbils Girona In ofereix de nou aquest any.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)