Notícies i comunicats

23/03/2018

L'Ajuntament de Girona, guardonat en segona posició entre els millors municipis de Catalunya en l'ús de serveis digitals

L'acte de lliurament dels premis va tenir lloc el dimecres 21 de març de 2018.

El Congrés de Govern Digital Local ha estat el marc escollit per celebrar el lliurament dels Reconeixements d’Administració Electrònica, uns guardons que entrega l’AOC i que premien els ajuntaments i consells comarcals que destaquen en la implantació de l’Administració digital a les seves organitzacions.

L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat al Centre de Cultura de Contemporània de Barcelona (CCCB) i ha comptat amb la presència de, gairebé, la totalitat dels premiats. Els Reconeixements d’Administració Electrònica s’atorguen en base a uns indicadors objectius que proposa l’AOC analitzant les webs dels ens locals i l’ús dels serveis de l’AOC.

Amb les dades recollides es crea el “Mapa d’administració electrònica”, una iniciativa singular, tant a nivell estatal com europeu, que permet avaluar amb rigor el grau d’implantació i ús dels serveis públics digitals als ajuntaments catalans. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)