Notícies i comunicats

05/04/2018

Girona acollirà la tercera edició de la Cyberweek amb participants d'arreu del món

Del 16 al 20 d'abril Girona es portaran a terme diferents activitats centrades en la ciberseguretat i les noves tecnologies.
Com a novetat cal destacar la incorporació del Centre Cultural La Mercè com a seu d'algunes de les propostes programades.

Font: PROMOTEC

El proper dia 16 d’abril, en el marc de la tercera setmana tecnològica Cyberweek, l’Associació Catalana per la Promoció Teconològica (PROMOTEC), i l’Escola Politècnica Superior, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, han programat un seguit de ponències relacionades amb la ciberseguretat i les noves tecnologies en telecomunicacions, en què participaran especialistes en la matèria d’arreu del món, en especial dels Estats Units, la Xina i Rússia.

A diferència de les darreres edicions, enguany les activitats no es concentraran només a les instal•lacions de la Universitat de Girona, sinó que també se n’oferiran al Centre Cultural La Mercè, que “faran desplaçar els congressistes a Girona i d’aquesta manera es dóna la possibilitat que coneguin la ciutat”, ha destacat la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes. La regidora també ha posat de manifest que “la Cyberweek representa una ocasió més per estimular el turisme de congressos d’àmbit nacional i internacional”.

Pel que fa a les activitats, el dia 16 d’abril a les 13 h tindrà lloc la ponència “Com gestionar la presència online des del petit comerç” al Centre Cultural La Mercè, en què s’abordarà la relació entre les grans plataformes online i el petit comerç. El 17 d’abril a les 12 h, i també a l’equipament cultural de Girona, s’oferirà la conferència “Ciberseguretat per a tots els públics”, en la qual es farà un repàs dels principals riscos de seguretat a la xarxa. Des de la tarda del 17 d’abril fins al dia 20 d’abril es realitzarà la part internacional de l’esdeveniment amb un espai dedicat a la ciberseguretat i les telecomunicacions i trobades de networking entre empreses locals i estrangeres. 

Les inscripcions per a participar-hi ja estan obertes a https://overdrivecon.typeform.com/to/atg9A5

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)