Notícies i comunicats

30/11/2016

Posicionament amb SEO i estatègies de videomàrqueting, noves càpsules TIC a Girona Emprèn

Els dies 15 i 21 de desembre a partir de les 9.30 h.

El mes de desembre Girona Emprèn ofereix noves càpsules TIC dedicades a dos aspectes sobre la comunicació digital: posicionament orgànic web (SEO) i estratègies de vídeo màrqueting.

La primera de les càpsules, prevista pel 15 de desembre, tractarà de com s’ha de definir l’estratègia de SEO, posicionament orgànic en cercadors dels llocs web. La sessió, a càrrec de Salvador Puig, tractarà de quins aspectes s’han de tenir en compte en generar els continguts web per tal que ajudin en aquest posicionament.

El dia 21 de desembre la sessió estarà dedicada al màrqueting a través del vídeo i com treure el màxim rendiment de les plataformes en línia que permeten compartir-los. La sessió, a càrrec d’Anna Gelabert, cofundadora de Videogir i Mitja Taronja, tractarà d’estratègia en vídeo màrqueting des del procés audiovisual fins a l’ús de plataformes com Youtube, Vimeo, Periscope, etc.

Totes les sessions comencen a les 9.30 h i són gratuïtes. Dirigides, a persones emprenedores amb una idea de negoci o que tenen una empresa en funcionament amb menys de tres anys d’antiguitat, cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)