Notícies i comunicats

30/11/2016

El Palau de Congressos acull una nova edició de la jornada "Reinventa't" de l'Associació Espanyola de Directius i Tribuna de Girona

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha inaugurat la sessió, a la qual han assistit més de 600 persones.

Font: Ajuntament de Girona

El Palau de Congressos acull una nova edició de la jornada “Reinventa’t” de l’Associació Espanyola de Directius i Tribuna de Girona L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha inaugurat la sessió, a la qual han assistit més de 600 persones

El Palau de Congressos de Girona ha acollit avui la 6a Jornada Reinventa’t “Digitalitzar-se o morir”, organitzada per l’Associació Espanyola de Directius (AED) i Tribuna de Girona. “Reinventa’t” pren el relleu de la Jornada Empresa i Coneixement, que amb cinc edicions celebrades s’ha convertit en un punt de referència ineludible per als directius, empresaris i estudiants de les comarques gironines.

Més d’una dotzena de directius i experts de reconegut prestigi en digitalizació han debatut sobre les claus per a la transformació directiva i empresarial, analitzant les tendències de futur, casos d’èxit i models disruptius. Entre ells, Gina Tost, de Geenapp, referent en apps i videojocs; Jaume Masana, director general de Caixabank a Catalunya; Jaume Clotet, responsable de Digital Services de KPMG; Angel Mesado, d’Airbnb, o Chema Alonso, chief data officer de Telefonica.

“Jornades com aquesta aporten valor a la ciutat, reunint directius i experts de reconegut prestigi i convertint-se en un referent tant per a persones emprenedores i empresaris consolidats com per a representants del món acadèmic i públic. L’economia digital és el present i ‘Reinventa’t 2016’ ha estat un espai on empresaris, directius i joves estudiants han tingut l’oportunitat de compartir amb líders i experts en direcció d’empreses les claus de la transformació empresarial, analitzant tendències de futur i casos d’èxit”, ha explicat la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes.

Reinventa’t compta amb el suport de la Diputació de Girona, CaixaBank i KPMG, entre altres empreses i institucions. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)