Notícies i comunicats

07/12/2016

Girona es promociona a la fira IBTM World 2016 de Barcelona

La ciutat ha participat, del 29 de novembre a l'1 de desembre, en aquest esdeveniment, un dels de més rellevància en l'àmbit europeu pel que fa a congressos i convencions.

La ciutat de Girona ha participat en la fira IBTM World 2016, que va tenir lloc del 29 de novembre a l’1 de desembre a Barcelona. És el saló dedicat als viatges de negocis, congressos i incentius on es promocionen totes les destinacions internacionals interessades en aquest potent sector i una de les fires de més rellevància a Europa en aquest àmbit.

 

El Girona City Convention Bureau, l’organisme que representa el turisme de negocis de Girona, hi va participar com a expositor sota el paraigües del Catalunya Convention Bureau. La participació de Girona en aquesta fira ha tingut com a objectiu augmentar la visibilitat com a destí potencial per celebrar congressos i convencions a Catalunya.

 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha manifestat que “des de l'Ajuntament de Girona s'està fent una clara aposta de promoció internacional de la ciutat en el segment de turisme de negocis. A través d'assistència a fires com aquesta, per un costat, podem visibilitzar la ciutat de Girona, i, per l’altre, sota la marca Girona City Convention Bureau, podem promocionar el Palau de Congressos, la Fira de Girona i els hotels de la ciutat que són membres de l’Associació d’Hostaleria de Girona i Radial”.

 

Enguany, la fira va tenir lloc al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona i va reunir més de 3.000 empreses expositores de 150 països, es van organitzar més de 87.000 reunions de negocis i van visitar la fira més de 17.500 professionals durant els tres dies. Al final de la fira, es va organitzar un post-tour a la ciutat de Girona i a la Costa Brava. Un grup de deu compradors de diferents països (Àustria, República Txeca, Polònia, Alemanya, Regne Unit, Rússia i Suècia) va passar el cap de setmana descobrint el territori gironí.


 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)