Notícies i comunicats

14/12/2016

L'Ajuntament de Girona ofereix un servei integral per donar d'alta activitats

Des de la implantació d'aquest punt, el passat 28 d'octubre, el servei de suport a l'emprenedoria Girona Emprèn ja ha donat d'alta quatre empreses.

L’Ajuntament de Girona, a través del servei de suport a l’emprenedoria Girona Emprèn, ofereix des del passat 28 d’octubre un servei integral per donar d’alta activitats, que inclou a més a més un punt d’atenció a l’emprenedoria (PAE). Des de la posada en funcionament d’aquest punt, ja s’han donat d’alta quatre empreses. 

La tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha volgut destacar que “aquest servei ofereix a la persona emprenedora la possibilitat de disposar d’un acompanyament integral en la creació de la seva empresa, que inclou des de la part d’orientació de la idea de negoci, l’avaluació de la seva viabilitat, la formació i la capacitació personals fins a la tramitació de l’alta de l’activitat”. 

La primera emprenedora que ha donat l’alta la seva empresa ha estat Kenia Altagracia, que ha obert la perruqueria Nueva Imagen a l’avinguda de Sant Narcís, 104, de Girona. Al llarg del 2016 Girona Emprèn ha assessorat 393 persones i ha ajudat a crear més de 700 empreses en els darrers 8 anys de funcionament del servei de suport a l’emprenedoria. 

Les persones que vulguin donar d’alta la seva activitat i no hagin rebut assessorament previ a Girona Emprèn, poden acudir al servei els divendres de 9 a 14 hores sense necessitat de sol·licitar cita prèvia. Per a hores concertades qualsevol altra dia de la setmana, es pot fer a les oficines de Girona Emprèn (C/ Tarragona, 40), per telèfon (972 10 43 16), correu electrònic gironaempren@ajgirona.cat o formulari de contacte

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)