Notícies i comunicats

15/12/2016

Setena edició del Girona XL: les jornades de cultura hip-hop de Girona i Salt

Els amants de la cultura hip-hop es trobaran a l'Espai Marfà aquest dissabte de 16 a 21 h.

L’Espai Marfà acollirà aquest dissabte la setena edició del Girona XL, les jornades de la cultura hip-hop de Girona i Salt. L’eix principal de la jornada, que tindrà lloc de les 16 a les 21 h, serà el breakdance. Durant tot el dia es podrà gaudir de cyphers, jocs, proves i diferents competicions que valoraran la musicalitat, originalitat o els millors trucs. Les activitats estaran dinamitzades un any més per Rudy Rock. 

Cal destacar també els tallers que impartiran en el marc de la jornada destacats b-boys com Kid Kildz (Footworks), Sergi García C (Powermoves) i Mouad (Trucos). En aquesta ocasió el DJ convidat serà DJ Charlie OBZ. 

El rap tindrà també el seu protagonisme aquest dissabte i es comptarà amb un espai d’improvisacions i micro lliure sota la presentació de Big Nomah. 

Totes les activitats que es realitzaran aquest dia seran gratuïtes i no cal cap inscripció. L’Espai Marfà pretén motivar els seguidors d’aquest moviment cultural a través de la realització d’aquesta jornada coproduïda amb la Casa de la Música del Gironès, L’Estació Espai Jove i l’Associació Brainstorming. 

Tota la informació sobre el Girona XL i la programació de l’Espai Marfà es pot consultar a: www.girona.cat/marfa o truqueu al 972 010 009.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)