Notícies i comunicats

16/12/2016

El Lleuresport, el parc infantil i juvenil de Nadal, arriba a la trenta-dosena edició

Es portarà a terme al Complex Esportiu del GEiEG de Sant Narcís els dies 23,27,28,29 i 30 de desembre i 2,3 i 4 de gener.

Font: Ajuntament de Girona

Aquest matí s’ha presentat la 32a edició del Lleuresport, el parc infantil i juvenil de Nadal de Girona, que oferirà tot tipus d’activitats per a infants i joves els dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener. L’acte ha comptat amb la participació de la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, i el president del GEiEG, Francesc Cayuela.

Com a novetats aquest any s’ha introduït l’espai Lleuresport Teen destinat a joves de 12 a 15 anys, que oferirà tallers de grafits, de música electrònica, de robòtica i un espai d’aventura aeri. Un concurs de selfies, en el qual es podrà guanyar una bicicleta, és també una de les novetats de l’edició d’enguany. També hi haurà una zona exterior, oberta només als matins (de 10.30 h a 14h), que comptarà amb la presència dels Bombers i Òmnium Cultural i que oferirà demostracions d’esports tradicionals catalans.

La regidora d’Educació i Esports, Isabel Muradàs, ha subratllat la importància de la col·laboració entre l’Ajuntament i el GEiEG, ja que és “un exemple que una activitat de ciutat es pot fer conjuntament i sumant esforços”. D’altra banda el president del GEiEG, Francesc Cayuela ha destacat que el Lleureport aquest any ha ampliat les activitats, passant de les 28 de l’edició anterior, a les 34 i ha augmentat el personal que hi treballarà passant de les 54 persones que hi van treballar en l’edició 2015-2016 a les 64 d’enguany.

El parc obrirà les portes el dia 23 de desembre, en horari només de matí (de 10.30 a 14 h) a un preu especial de 2 €. La resta de dies (27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2 , 3 i 4 de gener) el parc estarà obert de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 20 h, a un preu que oscil·larà entre els 4 € i els 6 €. També s’ofereix la possibilitat de comprar abonaments a un preu més econòmic i altres ofertes que es poden consultar a www.girona.cat/lleuresport, on també es poden trobar les activitats detallades. Els alumnes de 2n de Primària i de 2n d’ESO de les escoles i centres de Secundària de la ciutat es podran beneficiar d’una entrada 2x1.

Aquest any el parc, com ja ha fet en edicions anteriors, mostrarà la seva cara solidària participant amb el Banc dels Aliments, ja que si s’entrega a la recepció del GEiEG dos productes (oli, llet, llegums cuits o conserves de llet i de carn), s’ofereix un 2x1 per entrar al Lleuresport. També ofereix un espai a les ONG de la ciutat perquè puguin donar a conèixer les seves activitats. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)