Notícies i comunicats

19/12/2016

Recepció al Club d'Escacs Gerunda

La tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, ha rebut aquesta tarda l'entitat, que ha assolit aquest any l'ascens a la Divisió d'Honor catalana.

Font: Ajuntament de Girona

La tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, va rebrer el divendres 16 de desembre a la tarda diversos membres del Club d’Escacs Gerunda, per tal de reconèixer-los públicament l’èxit assolit la temporada passada. El club gironí ha aconseguit aquest 2016 l’ascens a la Divisió d’Honor, la màxima categoria de la Lliga Catalana d’Escacs. 

A l’acte hi va assistir també la tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament, Glòria Plana. Per part del club, hi van assistir el president de l’entitat, Josep Serra; el secretari, Quim Mundet, i els membres del primer equip del club Jaume Mundet, Jaume Rovira, Luis Enrique Valle i Francesc Parramon. 

També han format part de l’equip que ha assolit l’ascens, malgrat que no han pogut assistir a la recepció, Marc Prujà, Martí Mayo, Dani Molina, Jaume Domènech, Sergi González, Rasen Mediñà, Jordi Gusó, David Carrasco, Guillem Salagran, Antoni Bonell, Javier Castrillón, Jordi Garcia, Xavier Saurina, Antoni Manzanares i Rafa de Azúa.

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)