Notícies i comunicats

20/12/2016

Disponible, a partir d'avui, el nou llibret de Girona Cultura a tots els equipaments culturals de la ciutat

L'espai "Entreactes", un suplement d'entrevistes a autors i artistes, nou apartat de la publicació.

Des d’avui ja està disponible a tots els equipaments culturals de la ciutat el nou llibret de Girona Cultura, amb la programació d’aquest hivern. Un nou apartat titulat “Entreactes”, que recollirà entrevistes a alguns dels autors i artistes que visitaran Girona en els propers mesos, és la principal novetat de la publicació. 

L’espai “Entreactes” arrenca amb les entrevistes a Lluís Pasqual, un dels noms més destacats i amb més projecció internacional del teatre català i fundador i director del Teatre Lliure, i l’artista i escriptora gironina Alicia Kopf. En el llibret es podran consultar més de 300 activitats que es duran a terme des de desembre de 2016 fins a març de 2017 a un total de 35 equipaments de la ciutat. 

La música, les arts escèniques i visuals, les exposicions i les activitats infantils són el plat fort de la programació d’aquest hivern i primavera. També cal destacar les 20 activitats i ofertes especials per a socis, els quals poden gaudir de descomptes en 23 equipaments, comerços i/o cicles. 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)