Notícies i comunicats

22/12/2016

Com l'empresa pot treure el màxim rendiment de LinkedIn nova càpsula TIC a Girona Emprèn

23 de gener a partir de les 9.30 h.

El mes de gener Girona Emprèn continua amb la seva oferta de càpsules TIC amb una formació sobre LinkedIn, la xarxa social de professionals i empreses.

La càpsula es realitzarà el 23 de gener i tractarà sobre el potencial d’aquesta xarxa social i de les eines que podem utilitzar per treure’n el màxim rendiment. Què podem fer per a que l’empresa guanyi visibilitat i es generi més trànsit a la web i, en definitiva s’estableixin noves relacions professionals amb la nostra empresa.

La sessió serà impartida per Oscar Cumí, de Digital Marketing Strategist a Bimbamroi, amb més de 10 anys d’experiència implementant estratègies de màrqueting digital per a grans marques, aplicant metodologies con Manual Thinking, per establir plans de màrqueting, amb filosofia de inbound marketing i gran coneixedor d’eines de màrqueting automatitzat y analítica en xarxes socials.


Totes les sessions comencen a les 9.30 h i són gratuïtes. Dirigides, a persones emprenedores amb una idea de negoci o que tenen una empresa en funcionament amb menys de tres anys d’antiguitat, cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)