Notícies i comunicats

22/12/2016

L'iFest celebra la seva primera edició reunint a 3000 joves

La jornada s'ha centrat en la innovació, la tecnologia i l'emprenedoria.

L’iFest, organitzat per Catalunya Emprèn, s’ha celebrat aquest dimarts a la ciutat de Barcelona, on han assistit joves d’arreu de Catalunya interessats en la innovació, la tecnologia i l’emprenedoria. La jornada s’ha desenvolupat al voltant de tres actes amb dinàmiques diferents, Meet Inspiration, Challenge Imagine i Discovery Hall, però que han seguit la temàtica central.

Com a espai de conferències s’ha organitzat el Meet Inspiration on joves emprenedors han explicat la seva experiència i trajectòria per tal d’inspirar als joves assistents.

A l’acte on els estudiants han tingut un paper més actiu ha estat el Challenge Imagine, un taller d’innovació en el que s’ha presentat un repte als assistents i aquests han hagut de desenvolupar una solució. !00 equips han tingut 100 minuts per treballar la seva idea i, en el cas de ser finalistes, l’han exposat en públic davant d’un tribunal que ha triat el millor grup i ha atorgat diferents premis.

Per últim, amb el Discovery Hall s’ha ofert un espai d’exposició de projectes tecnològics, on els assistents han pogut interactuar amb els promotors i conèixer els seus projectes amb més profunditat.

Girona Emprèn va assistir a l’Ifest amb alumnes de batxiller i grau superior de l’IES Montilivi, IES Narcís Xifre i Escola Vedruna de Girona i l’IES Josep Brugulat de Banyoles.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)