Notícies i comunicats

21/12/2016

Primera reunió de la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària

El 14 de desembre es van reunir professionals experts i les empreses pioneres de la xarxa al Centre Cultural La Mercè.

El passat 14 de desembre es va celebrar al Centre Cultural La Mercè una sessió presidida per en Fabian Mohedano, impulsor de la iniciativa, i la Glòria Plana Yanes, tinenta d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona.

Es va comptar amb la intervenció de professionals experts i empreses que s’ha sumat a la Xarxa amb l’objectiu d’intercanviar i difondre coneixements i experiències en l'àmbit dels horaris i la gestió del temps. Van assistir-hi una trentena de persones i les intervencions van anar a càrrec de

Glòria Plana Yanes, regidora de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Fabian Mohedano, impulsor de la iniciativa, que van presentar la sessió. Cristina Sánchez-Miret, sociòloga de la Universitat de Girona, va contextualitzar la reforma horària i Xevi Montoya, consultor i empresari, va introduir la Xarxa Gironina per a la Reforma Horària. Per tancar la sessió Xavier Peralta, consultor i psicòleg organitzacional, va presentar les empreses pioneres que van fer les seves aportacions.  

Imatges de la reunió

Imatge de la primera reunió

Imatge de la primera reunió

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)