Notícies i comunicats

20/01/2017

L'Ajuntament de Girona i l'Agrupació Barça Jugadors organitzen demà una jornada de futbol solidari

L'activitat tindrà lloc al camp municipal de Can Gibert del Pla de les 9.30 h a les 14.30 h.

L’Ajuntament de Girona, juntament amb l’equip +55 de l’Agrupació Barça Jugadors, ha organitzat una jornada de futbol solidari que tindrà lloc demà, de 9.30 a 14.30 h, al camp municipal de Can Gibert del Pla. L’objectiu d’aquest esdeveniment és englobar l’esport i la solidaritat en diverses activitats que es prolongaran al llarg del matí.

 

Un partit de futbol entre membres de la Fundació Ramon Noguera i la Fundació Astres donarà inici a la jornada solidària. Seguidament, a les 10.45 h, exjugadors del FC Barcelona, que formen part de l’Agrupació Barça Jugadors, lideraran una sèrie d’activitats amb els infants d’entre 6 i 11 anys del Club de Futbol Santa Eugènia. Aquestes accions s’engloben en el “Barça Experience Mini”, una iniciativa que té com a objectiu oferir un tast del que fan els joves futbolistes del futbol formatiu del Barça. Finalment, cap a les 12 h, l’equip +55 de l’Agrupació Barça Jugadors disputarà un partit que clourà la jornada.

 

Cada trimestre, l’equip +55 de l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), organitza un triangular social, i aquesta vegada la ciutat escollida per ser-ne la seu ha estat Girona.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)