Notícies i comunicats

25/01/2017

Segona edició de la Cursa Popular de Carnestoltes, emmarcada dins dels actes de Girona10

La cursa, que se celebrarà dins d'una matinal esportiva familiar a l'entorn del Pavelló de Fontajau, tindrà lloc aquest diumenge, 29 de gener, a les 11h, i les inscripcions ja són obertes.

Aquest diumenge 29 de gener a les 11h, se celebrarà la segona edició de la Cursa Popular de Carnestoltes, organitzada per Xavier Avellana amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona. La cursa, que se celebrarà dins d’una matinal esportiva familiar a l’entorn del Pavelló de Fontajau, està emmarcada dins dels actes de la sisena edició de l’esdeveniment Girona10, i és en benefici de la Fundació SER.GI.

 

El recorregut, de 5km, canvia respecte de l’edició anterior, però continua passant pels carrers del centre de la ciutat. La cursa comptarà amb un seguit d’activitats complementàries per gaudir-ne amb tota la família com un taller de maquillatge de fantasia a càrrec de Més que Formació per a tots els corredors que ho desitgin vagin o no disfressats, un esmorzar solidari, inflables infantils, sessió d’escalfament previ i d’estiraments amb Studio Funky-Bea Simon i una masterclass de zumba. També es podrà participar en un circuit d’habilitats amb bicicletes sense pedals, activitat organitzada per la Sea Otter Europe Costa Brava Girona i pensada per a nens i nenes fins a 5 anys.

 

Tal i com es va fer l’any passat, enguany, coincidint amb la segona edició de la cursa, s’ha organitzat un concurs Instragram entre totes aquelles fotos que s’etiquetin amb el hashtag #cursacarnestoltesgi2017. A més es premiarà la participació amb disfressa a la colla més original, la més nombrosa, la més simpàtica i la millor disfressa individual.

 

Les inscripcions es poden fer fins el mateix diumenge 29 a les 9.30h aquí o bé de manera presencial, tan dissabte 28 a la carpa de recollida de dorsals que s’instal·larà a la plaça de Catalunya, com el mateix diumenge fins a les 10h, també a l’espai de recollida de dorsals a Fontajau.

 

La Fundació SER.GI invertirà les aportacions rebudes de la Cursa als diversos projectes de l’Àrea d’Educació i Formació que porta a terme a més de 42 Centres Educatius a les comarques gironines. Tant des de la Fundació SER.Gi com des de l’organització de la cursa s’espera superar els 400 participants de l’any passat.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)