Notícies i comunicats

09/10/2015

Places lliures als cursos del Centre Cívic Pont Major

Encara hi sou a temps d'inscriure'us!. Places lliures d'hort senzill i productiu, aula artística per a gent gran, bollywood, zumba kids, explorart...

Teniu places lliures als cursos següents:

Hort senzill i productiu

Tant si comences com si ja fa temps que tens hort, el curs et servirà per aprendre les tècniques que fan que un hort funcioni bé: des del maneig del sòl i l’adobat fins a les associacions de cultius i els tractaments contra plagues i malalties. Tenir un hort que doni molt de menjar i que es pugui Tant si comences com si ja fa temps que tens hort, el curs et servirà per aprendre les tècniques que fan que un hort funcioni bé: des del maneig del sòl i l’adobat fins a les associacions de cultius i els tractaments contra plagues i malalties.

Dimecres de 19.15 a 20.45 h

Aula artística per a gent gran

L’aula d’art per a la gent gran és un espai per prendre contacte i treballar diferents llenguatges artístics, com el dibuix, la pintura, el modelat i l’escriptura. No es requereixen coneixements previs per a participar-hi. Partim dels interessos de cada persona i de senzills exercicis per anar experimentant des de la pràctica. Més que els resultats, l'important és anar descobrint o retrobant el plaer d’implicar-se en un procés creatiu.

Dimarts de 16.30 a 17.30 h i dijous d’11 a 12 h

Bollywood

La dansa Bollywood no és només un ball, ja que fusiona diferents estils de ball i té implícit part de la cultura índia. Els estils que estan en aquesta dansa són danses folklòriques, clàssiques i una gran influència de les danses occidentals. Dins de les folklòriques la que més influencia hi té és el Bhangra, i en menor mesura les danses Garba i Dandiya.

Divendres de 20.30 a 21.30 h

Zumba Kids (7-13 anys)

El zumba que ballarem està composat per un conjunt de passos fàcils i dinàmics pensats per a la mainada. Aprendrem a sentir el ritme i a prendre consciència del propi cos d’una manera divertida i amena.

Dimarts de 19 a 20 h

Explorart nadons. Pintura i psicomotricitat (1-2 anys)

Acompanyats d'un adult, realitzaran activitats de psicomotricitat i pintura amb la metodologia de l’experimentació. El taller serà conduit per una educadora artística amb àmplia experiència en aquestes edats.

Dijous de 17.30 a 18.45 h

Explorart infantil (3-5 anys)

Realitzaran activitats de psicomotricitat i pintura amb la metodologia de l’experimentació. El taller serà conduit per una educadora artística amb àmplia experiència en aquestes edats

Dimarts de 17.30 a 18.45 h

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)