Notícies i comunicats

09/10/2015

Què valoren els àngels inversors d'un projecte que necessita finançament?

N'hem parlat al Girona Emprèn amb Bagi.

Font: Ajuntament de Girona

A Girona Emprèn hem parlat aquest dimecres 7 d’octubre dels àngels inversors, què valoren i com presentar-los un projecte per tal d’aconseguir finançament. La sessió, a càrrec de Quim Pagans, mentor de Startup Catalonia d’ACC1Ó i analista de projecte de la xarxa d’inversors de les comarques gironines BAGI (http://bagi.cat/), ha tractat del procés que segueixen els projectes per tal de rebre el suport d’un inversor.

Els elements que, segons Pagans, valoren els àngels inversors d’un projecte són principalment l’equip, el component innovador, el potencial de creixement i la predisposició a desprendre’t de l’empresa un cop el projecte tingui èxit. Per aquest motiu és important la manera que es presenta: nom i descripció que identifica el projecte; descripció de valor que aporta (solució i oportunitat de negoci); definir la innovació que aporta, el model de negoci i el pla de màrqueting previst, suportat amb un bon estudi de mercat; descriure els punts forts de l’equip i la seva organització; la previsió de clients i vendes així com l’estat actual del projecte i com avançarà en cas que s’aconsegueixi el finançament.

La propera sessió A Girona Emprèn parlem de... tindrà lloc el dimecres 14 d’octubre que amb el títol ‘guia bàsica per emprendre’ tractarà dels primers passos i aspectes a considerar per fer de la idea un negoci. 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)