Notícies i comunicats

14/10/2015

Cala Vento i Korxea, finalistes de l'INTRO 2015

La final se celebrarà el proper 30 d'octubre a l'escenari de Sant Feliu, dins les Fires de Sant Narcís.

El duet baixempordanès Cala Vento i els figuerencs Korxea han estat escollits com a finalistes del Concurs de Música Emergent de Girona INTRO pel jurat d’aquest certamen. Entre els mesos de maig i octubre, La Mirona ha acollit les semifinals a les que van participar quatre bandes gironines com a teloneres en la programació estable d’aquesta sala. Prèviament, la primera fase de selecció de bandes es va celebrar dins el festival Strenes, durant el mes d’abril. El bon nivell i la qualitat de les bandes participants ha dificultat l’elecció final al jurat.

La final del Concurs INTRO 2015 tindrà lloc el proper 30 d’octubre a l’escenari de Sant Feliu dins les Fires de Sant Narcís (21.00h), amb un jurat especial que s’ampliarà amb més professionals gironins del sector musical.

El Concurs INTRO és una bona oportunitat per a grups novells, tant per iniciar una dinàmica com a banda, que fins al moment potser no tenien, com per tocar en escenaris en bones condicions tècniques i, per tant, fer un pas més en la seva trajectòria. La banda guanyadora serà premiada amb una gira remunerada per les comarques gironines i un concert a l’escenari de La Copa a les Fires de Sant Narcís del 2016.
 

MÉS INFORMACIÓ

www.girona.cat/concursintro
www.facebook.com/ConcursIntro  
@ConcursIntro
Premsa: info@linkproduccions.com 

 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)