Notícies i comunicats

15/10/2015

Com ens poden ajudar a portar la gestió del dia a dia del negoci els fulls de càlcul

Durant el mes de novembre es realitzarà una sessió d'introducció el dia 2 i un curs de gestió de l'empresa amb Excel el 5 i 10.

Girona Emprèn ha programat pel mes de novembre una nova edició del curs Forma’t en Excel en la gestió del negoci que es realitzarà els dies 5 i 10 de novembre de 09.30 a 13.30h.

El curs té per objectiu facilitar els coneixements de forma pràctica per poder utilitzar els programes de fulls de càlcul per a millorar la gestió de l’empresa i tenir el control sobre pressupostos, factures, guanys, previsions de necessitats de tresoreria, etc.

Per a aquelles persones que no estan habituades als programes de fulls de càlcul, el dia 2 de novembre hi ha una sessió d’introducció a aquest programari per tal de poder fer un millor aprofitament del curs.

Totes les xerrades són gratuïtes. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)