Notícies i comunicats

15/10/2015

Dues noves sessions de "A Girona Emprèn parlem de..."

La gestió de la restauració com a eina d'innovació i com pot ajudar LinkedIn a trobar nous clients a Girona Emprèn.

A Girona Emprèn estan previstes dues noves sessions informatives dins el cicle ‘A Girona Emprèn parlem de...’ en què experts de diferents camps tracten de temes d’interès per a les persones emprenedores.

El dia 21 d’octubre està programada la sessió sobre innovació en la gestió de negocis dedicats a la restauració. En la xerrada, a càrrec de Xavier Beltran i Sílvia Mayor d’AGAR Assessorament Alimentari (http://agar.cat/ca/), tractarà sobre tots els àmbits en el que és possible innovar en el sector de la restauració.

El dia 4 de novembre es tractarà sobre la xarxa social LinkedIn i com aquesta permet connectar amb professionals i experts, posicionar-se en el sector, ampliar base de clients, etc. La sessió serà a càrrec de Strefano Zanellato, director general de Sinermedia www.sinermedia.com i cofundador de l’empresa GironaSocialMedia www.gironasocialmedia.cat.

Totes les xerrades són gratuïtes. Les places són limitades. Cal inscripció prèvia que es pot fer a través del formulari web. Igualment, per a poder assistir cal formalitzar la inscripció amb la documentació requerida en el programa de la sessió.

Més informació i inscripcions:
Girona Emprèn
Centre d'Iniciatives Locals
C/ Tarragona, 40
17005 Girona
T. 972 104 316
gironaempren@ajgirona.cat
http://www2.girona.cat/ca/gironaempren_formacions
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)