Notícies i comunicats

16/10/2015

Bauhaus, Viena i Wala consoliden l'aposta per les Fires de Sant Narcís i Jazztel hi col·labora per primer cop

La tinenta d'alcalde i regidora adjunta a l'Alcaldia Marta Madrenas ha agraït aquest migdia el suport de les empreses col·laboradores amb les festes de la ciutat.

Font: Ajuntament de Girona

La tinenta d’alcalde i regidora adjunta a l’Alcaldia Marta Madrenas i els responsables de les empreses Bauhaus, Jazztel, Viena i Wala -el director de Bauhaus a Girona, Daniel Albertos; el gerent territorial de Relacions Institucionals de la Zona Nord-est de Jazztel-Orange, Gonçal Bonhomme; el cap de zona de Girona de Viena, David Duarte, i la cap de la botiga Wala a Girona, Mar Quiñones-, han formalitzat aquest migdia de manera simbòlica els acords de col·laboració d’aquestes empreses amb les Fires de Sant Narcís d’aquest any.

Amb aquest acte de reconeixement, l’Ajuntament de Girona vol agrair el suport ja consolidat de Bauhaus i Viena, que hi col·laboren des de fa temps; de Wala, que és el tercer any consecutiu que hi participa, patrocinant les activitats esportives; i de Jazztel, que s’estrena aquest any com a empresa col·laboradora de les Fires i que patrocina el sopar popular.

“Des de l’Ajuntament només tenim paraules d’agraïment per a les empreses que ens donen el seu suport i volen estar al nostre costat durant les Fires de Sant Narcís, sens dubte un dels moments més especials que viu Girona al llarg de l’any”, ha volgut destacar la regidora Marta Madrenas.

Podeu consultar tota la informació sobre l’edició d’aquest any de les Fires de Sant Narcís al web www.girona.cat/firesdesantnarcis 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)