Notícies i comunicats

23/10/2015

Innovar en la gestió dels establiments de restauració

N'hem parlat al Girona Emprèn amb AGAR

El passat 21 d’octubre a una nova sessió de ‘A Girona Emprèn parlem de...’ es va tractar de la gestió de la restauració. La xerrada, a càrrec de Xavier Beltran, dietista i assessor en restauració, soci fundador d’AGAR Assessorament Alimentari, va servir per subratllar la importància de la gestió com a eina d’innovació en aquest sector.

Beltran va tractar d’aspectes tant importants a considerar en un establiment com l’oferta gastronòmica, des de la seva adequació i capacitat de captar l’atenció del client, fins a la seva viabilitat econòmica.

També va tractar d’altres aspectes de gran importància com el pressupost o la previsió de venda que marcaran l’estratègia de l’empresa, així com la gestió de compres, la valoració de l’escandall, la ració, les minves, etc.

Finalment es va poder fer visió general de la gestió de la seguretat alimentària i al•lèrgens en els negocis de restauració.

La propera sessió A Girona Emprèn parlem de... tindrà lloc el dimecres 4 de novembre i tractarà sobre com pot ajudar LinkedIn a trobar nous clients. La xerrada serà a càrrec de Strefano Zanellato, director general de Sinermedia i cofundador de l’empresa GironaSocialMedia.
 

Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana (OIAC)